Laden, even geduld alstublieft
Je bent klaar met de tour. Om de tour later nog eens te bekijken, klik hier.

Vacature Teamleider Verkoopklaar

Albert Heijn Hoogkerk 32-40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een fulltime teamleider voor 32-40 uur bij Albert Heijn Hoogkerk. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het succes van jouw team.

Je zorgt ervoor dat het beste uit je team gehaald wordt en let hierbij ook op de individuele bijdrage van teamleden. Je werkt samen met de andere teams in de winkel om de mooiste en lekkerste winkel te realiseren. In deze functie krijg je te maken met alle aspecten van leidinggeven:

• Je gebruikt je organisatietalent en overtuigingskracht om je doel te bereiken
  • Je maakt planningen voor het personeel
  • Je werkt samen in een team en geeft leiding
  • Je hebt regelmatig werkoverleg met teamleiders van andere teams
  • Je zoekt passende oplossingen bij ziekte, afwezigheid en vakantie
  • Je kijkt naar de persoonlijke groei van je medewerkers en de ontwikkeling van jouw team

Je kunt teamleider worden van de verschillende teams in de winkel. Als Teamleider Verkoopklaar leid je de afdeling verkoopklaar, wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de gehele winkel exclusief het kassa- en verkoopteam.

Voor deze functie moet je al een paar jaar werkervaring hebben opgedaan, bij voorkeur in een winkel. Verder moet je nauwkeurig kunnen werken en het leuk vinden om met mensen om te gaan. Je moet het in je hebben om leiding te geven en je vindt het leuk om dingen te organiseren.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met onze contactpersoon Kornelis Afman op 050-5565616 of kom even langs in onze winkel.

Reageren kan tot 31 maart door een sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar kornelis.afman@ah.nl.

Zou je ook dit bericht op onze Facebookpagina willen delen?

14-03-2018  | Kornelis Afman